Mengenai Kami

Tempat pelancongan terkini untuk dilawati di Melaka
Terletak di kawasan bandar di Melaka, Rumah Terbalik Melaka merupakan tempat pelancongan yang baru kepada para keluarga. Semua perabot di Rumah Terbalik Melaka diletakkan terbalik.

Rumah Terbalik Melaka adalah tempat terbaik untuk mengisikan masa dengan ahli keluarga anda. Di sini, anda boleh mengambil semua jenis gambar kreatif berdasarkan bayangkan anda dan berkongsi dengan rakan-rakan dan ahli keluarga. Selain itu, terdapat juga kakitangan yang boleh membantu mengambil gambar dan mencadangkan pose terbaik semasa lawatan anda.

Rumah Terbalik Melaka boleh membawa pengalaman hebat kepada anda, hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Tempat Menarik Yang Berdekatan

Tempat Menarik yang berdekatan termasuk Uptown Pahlawan Walk, Muzium TLDM, Gereja Francis Xavier, Gereja St. Paul, Gereja St. Peter, Tokong Sam Po Kong, Muzium Setem, Kuil Sri Poyyatha Vinayagar Moorthi, Bangunan Stadhuys, Muzium Perhiasan Cina Selat, River Walk, River Cruise Melaka, Air Pancut Queen Victoria, Muzium Penjara, Kampung Portugis, Muzium Sejarah dan Ethnografi, Mahkota Parade, Menara Taming Sari, Muzium Istana Kesultanan Melaka, Masjid Selat Melaka, Muzium Samudera, Masjid Kampung Hulu, Jonker Walk, Pintu A'Famosa/Porta De Santiago, Dataran Pahlawan Megamall.


Tukar ke versi mobile
Langgan Risalah